Disclaimer

Disclaimer voor Kern Thompson

Als u meer informatie nodig heeft of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op hello@kernthompson.com

Disclaimers voor www.kernthompson.com

Alle informatie op deze website – hello@kernthompson.com – wordt te goeder trouw en alleen voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. www.kernthompson.com geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie die u op deze website (www.kernthompson.com) vindt, is strikt op eigen risico. www.kernthompson.com is niet aansprakelijk voor verlies en / of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven om alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud op deze sites. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en kunnen plaatsvinden voordat we de mogelijkheid hebben om een ​​link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en andere voorwaarden hebben die buiten onze controle liggen. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun “Servicevoorwaarden” controleert voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, gaat u hierbij akkoord met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Bijwerken

Als we dit document bijwerken, aanpassen of wijzigingen aanbrengen, worden die wijzigingen prominent op deze website geplaatst.

Deze disclaimer is gemaakt op World’s Free Disclaimer Generator.

 

Theme — Timber
2024 © Handcrafted with love by Kern Thompson
Back to top
Let's talk
How can I help?
Hi, how are you doing? Chat with me anytime